Survivor 2012 Yeni Survivor Ünlüler Gönüllüler Hangi kanalda Ne Zaman

Survivor 2012 Acun Ilıcalı önderliğinde yeniden ekranlara geliyor. Survivor 2012 yarışmacıları kimler diye merak ettik ve araştırmalarımızın sonuçları şu şekilde oldu.

2006 Türkiye Güzeli Merve Büyüksaraç, survivor macerasına katılmak üzere mart ayında Dominic Cumhuriyeti’ne gidecek
Büyüksaraç, şimdiden adada karnını nasıl doyuracağını düşünmeye başladı.
Genç manken, “Açıkcası aylarca adada yaşayacak olmak beni biraz ürkütüyor. Özellikle aç kalmaktan korkuyorum. Bir tek dalgıçlık yeteneğim var. Belki oyunclarda kazanacağım zıpkınla bol bol balık avlarım diye hayal kurmaya başladım” dedi.

Survivor yarışması durdurak bilmemeksizin tekrar geliyor. Survivor 2012 yılında pek farklı değişikliklerle ekranlara gelecek. Peki yarışmada ne gibi değişiklikler olmuş ?
17 Mart’ta Show Tv’de ekranlara gelecek olan Survivor Ünlüler Gönüllülerin tam kadrosu belli oldu.

Bayanlarda Nez, Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç ve Almeda, Erkeklerde ise Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuştan oluşan kadro için Acun Ilıcalı; Adada gerçek bir hayat mücadelesi yaşanacak ve bu Survivor şimdiye kadarki en zor Survivor olacak.
Kadroyla ilgili, bu sene de hayal ettiğimiz kadroyu oluşturduk ancak ünlülere şimdiden şunu söylemeliyim ki karşılarında hiç ummadıkları kadar güçlü bir gönüllüler takımı geliyor. şeklinde konuştu.
Acun Ilıcalı Survivor Ünlüler Gönüllüler bu sene de Dominik Cumhuriyetinde yapılacak ve eşzamanlı olarak yayınlanacak… Bu yılın en büyük macerası Survivor için hem yarışmacıları hem de ekran başındaki izleyicileri şaşırtmak için şimdiden hazırlıklara başladık, herkesi sürprizlerle dolu bir Survivor bekliyor dedi

0 yorum:

Yorum Gönder